viernes, 22 de marzo de 2019

3r B- FEM UN CURT


Som la classe de 3r-B i ens diem “La classe de la ciència ficció”. Ens diem així perquè hem estat treballant i estudiant el cinema de ciència ficció.


Per acabar el projecte hem fet un curt que és una adaptació de la primera pel·lícula de ciència ficció  “Un viatge a la lluna” de Gerogès Meliés, realitzada l’any 1902.

Aquí us deixem l’enllaç per si la voleu veure: 



Per tal de fer el curt el primer pas va ser fer un Storyboard per decidir exactament totes les escenes que fariem i gravariem. Posteriorment vam fer el guió tècnic on vam anotar els personatges que sortien a cada escena, el diàleg, el material necessàri, el lloc on haviem de gravar, la durada de cada escena i la música de fons.


Un cop vam tenir el guió acabat ens vam dedicar a preparar el plató i els decorats. Vam utilitzar tres espais diferents el pati, la pisarra i la pared del fons de la classe. També vam haver de preparar les nostres disfresses ja que la meitat de la classe erem científics i l’altra meitat erem extraterrestres. Una de les coses que més ens va costar va ser acabar de fer el coet i que s’aguantés plantat, ja que a la mínima que el tocavem ens caia al terra.

Gravar el curt va ser molt molt divertit, ens ho vam passar bomba i a més vam aprendre que els actors i les actrius tenen una feina molt dura ja que gravar cada escena costa molt de temps i esforç.






No hay comentarios:

Publicar un comentario